Diensten.

Diensten.

(Eind)redactie.

Heb je een bestaande tekst, maar wil je er graag een paar extra ogen naar laten kijken? Ik filter de foutjes eruit, traceer stijlbreuken en kijk naar de opbouw. Kill spreekwoordelijk je ‘darlings’ en zet de puntjes op de i van jouw tekst. Ik help je graag met redactionele ondersteuning.

Blogs.

Een doeltreffende manier om jouw bedrijf goed op de kaart te zetten. Door het regelmatig plaatsen van een (zakelijke) blog op jouw website trek je de juiste klanten naar je toe. Wil je een eenmalige blog of een blogabonnement? Allebei is mogelijk. Ik zorg dat het SEO-klaar en compleet met meta titles en description opgeleverd wordt. 

Webteksten.

Schrijven voor het web, een compleet andere tak van sport dan schrijven voor traditionele media. Ik schrijf graag die overtuigende content voor je om potentiële klanten aan te sporen tot actie. Daarbij denk ik met je mee over de juiste zoekwoorden en zorg dat deze woorden op de juiste plek in de teksten naar voren komen. Je kunt rekenen op levendige teksten voor elke subpagina van jouw website.

Magazines.

Ruime ervaring heb ik met het schrijven voor magazines. Het afnemen en uitwerken van  (bedrijfs)interviews kwamen hierbij vaak aan te pas. Misschien heb je een helder beeld bij de onderwerpen die je in jouw magazine wilt aanstippen, maar is dit niet het geval dan doe je me een groot plezier door me mee te laten denken over de gekozen invalshoek. Natuurlijk houd ik rekening met blikvangers: nauwkeurig gekozen streamers, titels en tussenkoppen.

Wil je rake teksten?

Zoek jij een tekstschrijver die deze rake teksten voor jou kan schrijven? Neem dan contact met mij op.