Over Regelrecht.

Over Regelrecht.

Eén woord, eindeloos veel mogelijkheden.

Al van jongs af aan schrijf ik. Destijds waren dat dagboeken vol hersenspinsels en belevenissen. Fascinerend vond ik het, hoe een wereld buiten het normale zich aandiende zodra ik de pen ter hand nam. In schrijven kon ik mijzelf helemaal verliezen.

Die hang naar verhalen schrijven heb ik nog steeds. De afgelopen jaren heb ik dan ook vele soorten teksten geschreven. Maar ik kruip ook met veel plezier in jouw verhaal en zet het in de juiste bewoordingen zwart op wit.

Dus doe gerust een beroep op mijn voorliefde voor schrijven: ik help je graag! Ik houd weliswaar geen dagboeken meer bij, maar giet met veel plezier de tekstideeën die jij voor ogen hebt in een passende schrijfmal en kneed waar nodig de zinnen in model om tot een overtuigend eindresultaat te komen. Teksten geplooid naar jouw wensen. Met een creatieve noot of juist een zakelijk karakter. Laat me weten wat jij voor ogen hebt en ik geef de juiste draai aan jouw verhaal.

Of het nu een achtergrondverhaal, bedrijfsinterview, reportage, webtekst, tekst voor een magazine, blog of sfeerverhaal betreft: ik heb ervaring met het schrijven van alle soorten teksten en help je graag met teksten die de lezer uitnodigen door te lezen. Natuurlijk houd ik daarbij altijd de tone-of-voice aan die jij voor ogen hebt.

– Mirjan Faber –

Afspraak maken?